Бен Хур (мини-серија, епизода 1)

Бен Хур (мини-серија, епизода 1)

Ben Hur

Жaнp:Акција, Драма
Tpaeње:92 мин.
Режисер:Steve Shill
Улоги:Joseph Morgan, Stephen Campbell Moore, Emily VanCamp
« »
Кратка содржина

Младиот еврејски принц ќе тргне по патот на одмаздата откако неговиот стар пријател ќе ги зароби него и неговото семејство… Прекрасна екранизација на славната класика што ќе ве остави без здив.