И додека бевме овде

И додека бевме овде

And While We Were Here

Жaнp:Романтична драма
Tpaeње:83 мин.
Режисер:Kat Coiro
Улоги:Kate Bosworth, Iddo Goldberg, Jamie Blackley
« »
Кратка содржина

Додека работела на литературно дело на еден ирски остров, мажена жена има афера со помлад маж...