М1 ФИЛМ и М1 ГОЛД започнаа со емитување

М1 ФИЛМ и М1 ГОЛД започнаа со емитување


Дали сте спремни за одлично доживување? Ние Ви ги нудиме најголемите лица на акциските филмови, најзабавните холивудски комедијанти, најнапнатите заплети, моќни приказни полни со емоции и врвните глумечки изведби на новите филмски канали - М1 ФИЛМ и М1 ГОЛД.

М1 ФИЛМ и  М1 ГОЛД филмски канали со 100% македонски превод кои се гледаат без реклами и без здив и тоа веќе од денес, ексклузивно на МаxTV!

« Назад