Свети Валентин на М1 Филм

Свети Валентин на М1 Филм


На нашиот канал ќе можете да ја гледате романтичната комедија Слѕучајна љубов (Accidental Love) со Џејк Гиленхол о Џесика Бел во главните улоги.  За љубителите на интригантни драми го подготвивме Ритамот на срцето (Breathe In), а Ви ја носиме и комедијата Изгубени во љубовта (Stuck in Love), приказна за првата љубов. Вашите срца сигурно ќе ги освои и Слушај го своето срце (Listen to Your Heart), љубовна драма, којашто во 2010 година е прогласена за најдобар американски независен филм, а освои и неколку награди на публиката и повеќе награди за сценарио.

Милениците на Холивуд, Колин Фарел и Селма Хаек, ги играат главните улоги во романтичната драма Прашај ја прашината (Ask the Dusk), а за што се договориле Мег Рајан и Вилијам Х. Мејси дознајте во романтичната комедија Опасен договор (The Deal).

Уживајте во месецот на љубовта на М1 Филм!

« Назад