Кикбоксер

Кикбоксер

Kickboxer

Жaнp:Акција, Спортски филм
Tpaeње:94 мин.
Режисер:Mark DiSalle, David Worth
Улоги:Jean-Claude Van Damme, Dennis Alexio, Dennis Chan
« »
Кратка содржина

Ерик Слоун ќе отпатува на Тајланд по освоениот турнир во кикбокс во САД. Таму ќе го сретне немилосрдниот и непобедлив борец Тонг По, со кого ќе закаже меч. Ерик ќе настрада во борбата и ќе остане парализиран, а неговиот брат Курт ќе сака да го одмазди по секоја цена...