Игра на смртта

Игра на смртта

Game of Death

Жaнp:Акција, Трилер
Tpaeње:94 мин.
Режисер:Giorgio Serafini
Улоги:Wesley Snipes, Zoe Bell, Ernie Hudson
« »
Кратка содржина

Маркус Џоунс, агент на ЦИА, треба да собере информации за илегалните операции на трговците со оружје Френк Смир и Џон Редвал. Џоунс ќе се вработи како телохранител на Смит, а негова задача ќе биде да го следи својот работодавец до зградата во која работи Редвал и да преземе 100.000 долари во готово. На враќање, нивното возило ќе го нападнат оперативци на ЦИА, кои сакаат да ги земат парите...