Фатална љубов

Фатална љубов

Cherry Crush

Жaнp:Трилер
Tpaeње:89 мин.
Режисер:Nicholas DiBella
Улоги:Nikki Reed, Jonathan Tucker, Julie Gonzalo
« »
Кратка содржина

Богатиот тинејџер Џордан Велс има се што еден средношколец може да посака: брендирана облека, брзи автомобили, секоја девојка која ќе ја посака и ВИП-членство во сите подобри клубови. Кога поради неговото хоби ќе го исфрлат од приватното училиште, тој ќе го запознае мистериозниот Шеј Бетенкурт кој ќе го вовлече во мрачниот свет на убиствата и лагите.