Истрошен

Истрошен

Spent

Жaнp:Драма
Tpaeње:91 мин.
Режисер:Gil Cates Jr.
Улоги:Jason London, Charlie Spradling, Phill Lewis
« »
Кратка содржина

Приказна за младиот наркоман, алкохоличар и хроничен комарџија, кој на сите начини се обидува да ја зачува врската со својата девојка...