Шест куршуми

Шест куршуми

Six Bullets

Жaнp:Криминалистички, Драма, Трилер
Tpaeње:110 мин.
Режисер:Еми Барбараш
Улоги:Жан-Клод Ван Дам, Џо Флрниган
« »
Кратка содржина

Самсон, бившиот платеник и експерт за киднапирање, ќе биде ангажиран од страна на на мајсторот на боречки вештини Ендрју да му помогне да ја најде ќерката, грабната во Молдавија. Овие двајца борци нема да застанат пред ништо сѐ додека не ги казнат криминалците.