Се надевам дека служат пиво во пеколот

Се надевам дека служат пиво во пеколот

I Hope They Serve Beer in Hell

Жaнp:Комедија
Tpaeње:102 мин.
Режисер:Bob Gosse
Улоги:Matt Czuchry, Geoff Stults, Jesse Bradford
« »
Кратка содржина

Такер Макс никогаш не пораснал и познат е по разузданите ноќи и дивите забави. Упорно држејќи се до својата незрелост, оди на ергенска вечер на својот пријател. Такер и младоженецот го спушта на негово ниво, поради што тој ја лаже својата вереница, уапсен е и препуштен самиот на себе за Такер да ја продолжи потрагата за исполнување на неговите нагони. Со пријател како Такер никому не му се потребни непријатели. Такер не го канат на свадбата, по што ќе мора да моли и да бара начин да се врати, во спротивно животот ќе мора да го помине во куќичка за кучиња – што за Такер и не би било толку лошо...