Cвети Bалентин на М1 ФИЛМ

Cвети Bалентин на М1 ФИЛМ


По повод Денот на вљубените, за Вас подготвивме богат репертоар на љубовни приказни. Во февруари ќе можете да гледате различни филмски наслови, во кои, секако, ќе се најдат токму оние вљубените, но и сите вие коишто уште посакувате сродна душа.

На М1 ФИЛМ гледајте ги романтичните приказни Чекалната (The Waiting Room) и Организатор на свадби (The Wedding Planner), провокативните филмови како После сексот (After Sex) и Игри на состанување што ги играат луѓето (Dating, Games, People, Play), како и интересните животни прказни Мери и Брус (Marie and Bruce) и Потрага по среќа (Finding Bliss).

И на М1 ГОЛД ве чекаат возбудливи филмови, и тоа Заглавени во љубоив (Stuck in Love), Слушај го срцето (Listen to Your Heart), Прашај ја прашината, како и откачената комедија Случајна љубов (Accidental Love).

Следете ја нашата возбудлива програма во февруари и со нас прославете го Свети Валентин!

« Назад