Организатор на свадби

Организатор на свадби

The Wedding Planner

Жaнp:Романтична комедија
Tpaeње:100 мин.
Режисер:Adam Shankman
Улоги:Jennifer Lopez, Matthew McConaughey, Bridgette Wilson-Sampras
« »
Кратка содржина

Организаторката на свадби Мери е амбициона девојка, посветена на работата. Еден ден таа ќе доживее несреќа на улица. Младиот и згоден доктор Стив Едисон ќе ѝ помогне, а меѓу нив ќе се случи хемија. Проблемот е што Стив треба да се ожени со една клиентка на Мери...