Слушај го срцето

Слушај го срцето

Listen to Your Heart

Жaнp:Романтична драма
Tpaeње:96 мин.
Режисер:Matt Thompson
Улоги:Alexia Rasmussen, Kent Moran, Cybill Shepherd
« »
Кратка содржина

Љубовта пишува бајки. Музичарот Дени работи како келнер и сонува за музичка кариера. Еден ден ќе ја запознае глувонемата Аријана и ќе се вљуби...