Клуб на милионери

Клуб на милионери

Billionaire Boys Club

Жaнp:Трилер
Tpaeње:108 мин.
Режисер:James Cox
Улоги:Ansel Elgort, Kevin Spacey, Taron Egerton
« »
Кратка содржина

Под водство на својот колега Џо Хант (А. Елгорт), група момчиња од добро ситуирани семејства во Лос Анџелес во 1980-тите, смислува план како набрзина да се збогатат со таканаречената „Пирамида на среќата“. Планот завршува лошо за сите нив кога Хант и Питман ќе го убијат инвеститорот и измамник Рон Левин (К. Спејси). Приказната се темели на вистински клуб кој бил активен во Лос Анџелес во 1980-тите години...