Почеток на филмско пријателство

Почеток на филмско пријателство


М1 ГОЛД веќе во првиот месец Ви носи подолг список на прекрасни актерски имиња. Ќе уживате во одличните изведби на првата лига холивудски глумци како Ричард Гир, Бредли Купер, Сузан Сарандон, Денис Квејд, Тим Рот, Џереми Ајронс, Џон Кузак, Жерар Депардје, Сем Шепард, Дакота Фенинг и Одри Тату.

Некои од филмовите кои ќе ги гледате:  Арбитража, Астерикс и Обеликс во Британија, Зборови, Големото Пијано, Вдиши длабоко, Никогаш не е доцна за љубов, Блекторн, Љубов и чест, Пионер, Терез Дескеру.

Ви посакуваме пријатни мигови затоа што ова е почеток на едно прекрасно филмско пријателство.

« Назад