Игри на состанување што ги играат луѓето

Игри на состанување што ги играат луѓето

Dating Games People Play

Жaнp:Романтична комедија
Tpaeње:87 мин.
Режисер:Stefan Marc
Улоги:Austin Peck, Leslie Bega, Stefan Marc
« »
Кратка содржина

Ник ќе ја раскине свршувачката, но нема да губи време. Поттикнат од неговиот цимер и од очајот, Ник повторно ќе влезе во многу непријатни ситуации, со кои се соочуваат ергените додека ја бараат подобрата половина.