Племе на виножитото

Племе на виножитото

The Rainbow Tribe

Жaнp:Комедија, Фамилијарен
Tpaeње:85 мин.
Режисер:Christopher R. Watson
Улоги:David James Elliott, Grayson Russell, Ed Quinn
« »
Кратка содржина

Шестмина туѓинци ќе ја освојат главната награда на една од најголемите интернет компании.  Три девојки и три момчиња ќе добијат платено сместување во една гламурозна куќа на плажа во Малибу, Калифорнија. Филмот е сатира на популарните американски реални шоуа...