Девојка што ветува

Девојка што ветува

Girl most Likely

Жaнp:Комедија
Tpaeње:99 мин.
Режисер:Shari Springer Berman, Robert Pulcini
Улоги:Kristen Wiig, Annette Bening, Matt Dillon
« »
Кратка содржина

Ајмоџин е пропадната писателка од Њујорк, која не се снаоѓа во животот. Откако ќе ѝ пропаднат и кариерата и врската, таа ќе биде присилена да се врати дома, во Њу Џерси, кај своите ексцентрични мајка и брат. Згора на сѐ, во нејзината соба спие чуден маж, а во собата на мајка ѝ уште почуден...