Без милост

Без милост

Damage

Жaнp:Акција, Драма
Tpaeње:102 мин.
Режисер:Jeff King
Улоги:Steve Austin, Walton Goggins, Laura Vandervoort
« »
Кратка содржина

Откако ќе отслужи половина од затворската казна заради убиство во самоодбрана, Џон ќе биде пуштен на слобода условно. Наскоро ќе дознае дека токму сопругата на човекот што го убил побарала тој да биде ослободен. Кога ќе дознае дека на нејзината ќерка ѝ е потребна скапа операција, Џон ќе реши да ѝ помогне...