Како да станеш популарна

Како да станеш популарна

The Duff

Жaнp:Романтична комедија
Tpaeње:101 мин.
Режисер:Ari Sandel
Улоги:Mae Whitman, Bella Thorne, Robbie Amell
« »
Кратка содржина

Добитник на наградата „Teen Choice Awards 2015“, со бројни номинации, овој филм ќе ви покаже што е вистинско пријателство ... а што не е. Бјанка е средношколка чиј свет се руши кога дознава дека нејзините пријатели од училиште ја обележале со потсмевниот прекар ДУДД (Далеку од убава дебела другарка). За да го спаси катастрофалниот крај на средното училиште, мора да се ослободи од прекарот и да докаже дека секој е нечиј ДУДД ...