Апсолутно се

Апсолутно се

Absolutley Anything

Жaнp:Комедија, Научна фантастика
Tpaeње:85 мин.
Режисер:Terry Jones
Улоги:Simon Pegg, Kate Beckinsale, Sanjeev Bhaskar
« »
Кратка содржина

Советот на вонземјани одлучил целосно да ги уништи луѓето на Земјата, но пред самиот крај ќе им дадат шанса на Земјаните да ја докажат својата вредност. Случајно избраниот учител, Нил Кларк, добива неверојатна моќ да прави сè што може да замисли со одмавнување на раката, како волшебник. Се разбира, на почетокот започнува со исполнувањето на личните желби, но Нил набрзо сфаќа дека не е се така едноставно. Трикот е да се постават вистинските прашања и да се спаси планетата…