Тоа што сум

Тоа што сум

That's What I Am

Жaнp:Комедија
Tpaeње:101 мин.
Режисер:Мајкл Павоне
Улоги:Ед Харис, Чејс Елисон, Моли Паркер
« »
Кратка содржина

Приказна за созревањето на 12-годишното момче Енди, бистар ученик, којшто ќе стори сѐ само за да не го задеваат.Најпопуларниот наставник, господин Сајмон, ќе му даде задача на Енди да работи на еден проект со неприлагодената ученичка. Енди наскоро ќе сфати зошто наставникот така постапил.