Булевар Лондон

Булевар Лондон

London Boulevard

Жaнp:Криминалистички, Драма
Tpaeње:99 мин.
Режисер:William Monahan
Улоги:Colin Farrell, Keira Knightley, Ray Winstone
« »
Кратка содржина

По отслужувањето на затворската казна, Мичел (Колин Фарел), има намера да води чесен живот, па наскоро се вработува како телохранител на ѕвездата Шарлот (Кира Најтли), која нема мир од папараците. Тие двајца ќе се зближат, но за услугите на Мичел е заинтетесиран и моќниот гангстер Гент...