По секоја цена

По секоја цена

Pound of Flesh

Жaнp:Акција, Трилер
Tpaeње:104 мин.
Режисер:Ernie Barbarash
Улоги:Jean-Claude Van Damme, John Ralston, Aki Aleong
« »
Кратка содржина

Кога пристигнува во Кина со намера да донира бубрег за својата болна внука, Дикон (Жан-Клод Ван Дам), поранешен таен агент, станува жртва на трговци со човечки органи кои му го крадат бубрегот еден ден пред операцијата. Опериран и со болки, но многу бесен, Дикон ќе започне да го бара својот украден бубрег низ најтемните улици на Хонг Конг, оставајќи крвава трага зад себе…