Убивајќи го Салазар

Убивајќи го Салазар

Kiling Salazar

Жaнp:Криминалистички
Tpaeње:95 мин.
Режисер:Keoni Waxman
Улоги:Steven Seagal, Luke Goss, Georges St-Pierre
« »
Кратка содржина

Елитен тим агенти на ДЕА има задача да го заштити опасниот крал на дрогата кој чека судење. Го кријат во луксузен хотел за да го чуваат, но набрзо ќе се најдат во голема заседа организирана од неговите поранешни соработници, кои сакаат да го убијат. Хотелот е под опсада, а кралот на дрогата веќе не е безбеден ...