Ивица и Марица против злото

Ивица и Марица против злото

Hansel & Gretel: Warriors of Witchcraft

Жaнp:Акција, Авантура
Tpaeње:83 мин.
Режисер:David DeCoteau
Улоги:Fivel Stewart, Booboo Stewart, Eric Roberts
« »
Кратка содржина

Близнаците Ела и Џона тргнуваат во ново, елитно училиште. Таму ќе го запознаат директорот
Себастијан, којшто знае многу повеќе за нив отколку тие самите. По запознавањето со другите
ученици, ќе забележат дека се сличува нешто чудно. Сите ученици се потомци на вештерки...