Максимална пресуда

Максимална пресуда

Maximum Conviction

Жaнp:Акција, Трилер, Авантура
Tpaeње:93 мин.
Режисер:Кеони Вексмен
Улоги:Стивен Сигал, Стив Остин, Мајкл Пер
« »
Кратка содржина

Бившиот оперативец Крос и неговиот партнер Менинг добиваат задача да обезбедат пристигнување на две таинствени затворенички во затвор. Веднаш по нивното пристигнување, елитна единица платени убијци ќе го нападне затворот. Кога ќе се открие вистинскиот идентитет на затвореничките, Крос ќе сфати дека е среде нешто многу сериозно и опасно.