Одмазда без здив

Одмазда без здив

Breathless

Жaнp:Комедија
Tpaeње:88 мин.
Режисер:Jesse Baget
Улоги: Gina Gershon, Val Kilmer, Kelli Giddish
« »
Кратка содржина

Лорни е домаќинка, која живее во камп-приколка, и на која ѝ е преку глава од нејзиниот маж Дејв, ситен крадец, особено откако тој ќе реши да не го подели пленот од еден грабеж со неа. Но, пред Лорни и нејзината пријателка Тајни да ги поделат парите и да почнат нов живот, прво треба да ги најдат парите, да се ослободат од телото  и да ги надмудрат полицијата и приватните иследници...