Неочекувано страдање

Неочекувано страдање

The Chaperone

Жaнp:Фамилијарен, Акциона комедија
Tpaeње:99 мин.
Режисер:Stephen Herek
Улоги:Paul Levesque, Kevin Corrigan, José Zúñiga
« »
Кратка содржина

Реј Бредстон е возач, којшто сака да живее чесен живот по излегувањето од затвор, да ѝ биде добар татко на ќерката и да се искупи пред бившата жена. Додека се бори за чесен живот, ќе добие понуда за грабеж на банка. Реј прво ќе ја прифати работата, но во последен миг ќе се премисли. Групата криминалци ќе го гони Реј, кој ќе се најде како возач на школски автобус полн деца...