Пат околу светот за 80 дена

Пат околу светот за 80 дена

Around the World in 80 Days

Жaнp:Акција, Комедија
Tpaeње:115 мин.
Режисер:Frank Coraci
Улоги:Jackie Chan, Steve Coogan, Jim Broadbent
« »
Кратка содржина

Филиас Фог ќе се обложи дека ќе ја заобиколи Земјата за 80 дена, а научниците од Кралската академија ќе се подбиваат со него. Откако ќе му се придружи Кинезот, авантурата може да почне… и сите добро да нѐ насмее.