Имела над Менхетн

Имела над Менхетн

Mistletoe Over Manhattan

Жaнp:Драма, Фамилијарен
Tpaeње:88 мин.
Режисер:John Bradshaw
Улоги: Tricia Helfer, Greg Bryk, Tedde Moore
« »
Кратка содржина

Според мислењето на неговата сопруга, Дедо Мраз го губи Божиќниот дух, па затоа г-ѓа Мраз ќе отпатува во Њујорк за да ја врати божиќната магија и сеќавањето на убавите Божиќи. Иако на тежок начин, една волшебна имела ќе успее да го сочува Божиќ за сите несреќни луѓе кои г-ѓа Мраз ќе ги сретне попат, а г. Мраз повторно ќе ѝ се врати на својата работа.