Божиќен скок

Божиќен скок

Christmas Caper

Жaнp:Комедија, Фамилијарна комедија
Tpaeње:84 мин.
Режисер:David Winkler
Улоги:Shannen Doherty, Ty Olsson, Conrad Coates
« »
Кратка содржина

Непоправлива жена-крадец, којашто ја бара полицијата и црна овца во семејството, мора да ги причува внукот и внуката додека не се вратат родителите за Божиќ. А таа го мрази Божиќ! Но Божиќниот дух и нејзините внуци ќе ги стопат и најстудените срца...