Убод

Убод

Puncture

Жaнp:Драма
Tpaeње:105 мин.
Режисер:Adam Kassen, Mark Kassen
Улоги:Chris Evans, Mark Kassen, Vinessa Shaw
« »
Кратка содржина

Приказна за адвокат-зависник од дрога, кој ги користи резервите на лекови од компанијата, додека се бори со неговите лични „демони“.