Лови за да убиеш

Лови за да убиеш

Hunt to Kill

Жaнp:Акција, Трилер
Tpaeње:98 мин.
Режисер:Keoni Waxman
Улоги:Steve Austin, Eric Roberts, Gary Daniels
« »
Кратка содржина

Во Тексас, патролниот офицер Џим Роудс (С. Остин) заедно со долгогодишниот пријател Ли Дејвис (Е. Робертс) пребаруваат навидум напуштена и празна приколка. Откако Џим повикува засилување, двајцата решаваат да влезат. Одеднаш, двајца мажи скокаат од приколката и го убиваат Ли. Откако Џим застрелува двајца, човекот од приколката решава да ја запали за да ги уништи доказите во експлозијата. Џим трча надвор и го остава Ли зад себе за да си го спаси животот...