Во името на кралот

Во името на кралот

In the Name of the King

Жaнp:Акција, Авантура
Tpaeње:121 мин.
Режисер:Uwe Boll
Улоги:Jason Statham, Ron Perlman, Ray Liotta
« »
Кратка содржина

Џејсон Статам го игра Фармер, едноставен човек од Кралството Ехб, чија главна задача е да се грижи за своето семејство. Меѓутоа, кога Кралството ќе го освои Галијан (Реј Лиота), гладен за слава (Реј Лиота), Фармер е принуден да го напушти својот едноставен живот за да ги спаси сопругата (Клер Форлани) и неговиот крал (Берт Рејнолдс)...