100% кашмир
Комедија

100% кашмир Комедија

100% Cashmire

RedateljValérie Lemercier
UlogeUloge: Valérie Lemercier, Gilles Lellouche, Samatin Pendev
Godina2013. godina
Trajanje98 min.
Na programu:Среда, 12.06.2024 u 12:35
Кратка содржина Александра, изгледа, има сè. Таа води успешно женско списание, има луксузен стан во елитен париски кварт, сопруг на кој и завидуваат сите други жени и љубовник кој пишува бестселери. Единствено што и недостига е дете, па Александра решава да го посвои седумгодишниот Алексеј од Русија и со помош на мрежа од контакти и поткуп набрзо успева. Но, на нејзино чудење, Александра открива дека детето не е моден додаток, а фрустрираниот и лут Алексеј не знае ниту збор француски и внесува немир во нејзиниот совршено уреден живот...