Земи ми ја душата
Хорор

Земи ми ја душата Хорор

My Soul To Take

RedateljWes Craven
UlogeUloge: Max Thieriot, John Magaro, Denzel Whitaker
Godina2010. godina
Trajanje107 min.
Na programu:Среда, 12.06.2024 u 02:45
Кратка содржина Во Ривертон, постои легенда за сериски убиец кој се заколнал дека ќе се врати од мртвите за да ги погуби седумте деца родени на денот кога бил убиен. Шеснаесет години подоцна луѓето повторно почнуваат да исчезнуваат. Дали психопатот се реинкарнирал во еден од седумте тинејџери или ја преживеал ноќта кога бил оставен да умре?