Хроники за лоши состаноци
Романса

Хроники за лоши состаноци Романса

Bad Date Chronicles

RedateljSteven R. Monroe
UlogeUloge: Merritt Patterson, Justin Kelly, Lanie McAuley
Godina2017. godina
Trajanje84 min.
Na programu:Вторник, 28.11.2023 u 15:30
Кратка содржина Ли води блог во кој ги опишува лошите состаноци, а по објавувањето на впечатоците од состанокот со Конер, кој води сличен блог на конкурентна страница, двајцата започнуваат онлајн ривалство што го зголемува интересот на јавноста за двете страници. Нивните шефови ги убедуваат да продолжат да се гледаат и да ги објавуваат своите впечатоци за состаноците, но кога ќе се запознаат подобро и ќе се зближат, ќе мора да одлучат дали ќе дозволат популарноста на блоговите да им ја уништи шансата за вистинска љубов...