И додека бевме овде
Романтична драма

И додека бевме овде Романтична драма

And While We Were Here

RedateljKat Coiro
UlogeUloge: Kate Bosworth, Iddo Goldberg, Jamie Blackley
Godina2012. godina
Trajanje83 min.
Na programu:Петок, 02.12.2022 u 13:43
Кратка содржина Додека работела на литературно дело на еден ирски остров, мажена жена има афера со помлад маж...