Што знае Мејзи

Што знае Мејзи

What Maisie Knew

Жaнp:Драма
Tpaeње:99 мин.
Режисер:Scott McGehee, David Siegel
Улоги:Julianne Moore, Alexander Skarsgård, Steve Coogan
« »
Кратка содржина

Остарената рок-ѕвезда и посредникот при продажба на уметнички дела,  Сузана и Бил, се толку егоцентрични што не забележуваат дека се нребежни и недораснати родители. Нивната борба за Мејзи е само уште една борба во епската војна на карактери. Тие ќе ја преместуваат Мејзи од еден дом во друг, а последиците ќе стануваат сѐ позагрижувачки. Сепак, внимателната Мејзи ќе сфати дека ќе мора сама да го најде сопствениот пат...