Болничарката Бети

Болничарката Бети

Nurse Betty

Жaнp:Комедија
Tpaeње:105 мин.
Режисер:Neil LaBute
Улоги:Renée Zellweger, Morgan Freeman, Chris Rock
« »
Кратка содржина

Комедија за една вдовица, која ја глуми Рене Зелвигер, опседната со една ѕвезда од ТВ спануца. Овој филм освои главна награда на Канскиот филмски фестивал.