Зборови

Зборови

The Words

Жaнp:Драма
Tpaeње:98 мин.
Режисер:Brian Klugman, Lee Sternthal
Улоги:Bradley Cooper, Dennis Quaid, Olivia Wilde
« »
Кратка содржина

Млад писател конечно доживува успех објавувајќи го својот роман. Има само еден проблем - тој не го напишал романот. Принуден е да ја плати цената за кражба на туѓо дело и бидејќи ги ставил амбициите и успехот пред трите најважни зборови во животот.