Заглавени во љубоив

Заглавени во љубоив

Stuck in Love

Жaнp:Романтична комедија
Tpaeње:93 мин.
Режисер:Josh Boone
Улоги: Greg Kinnear, Jennifer Connelly, Kristen Bell
« »
Кратка содржина

Дејството го следи писателот Вилијам, којшто не може да ја преболи поранешната сопруга. Поради тоа, тој веќе 3 години не пишува. Има повремени средби со Триша, омажената сосетка, и сам се грижи за своите деца. Навистина не му е лесно...