Романтичари

Романтичари

The Romantics

Жaнp:Романтична комедија
Tpaeње:95 мин.
Режисер:Galt Niederhoffer
Улоги:Katie Holmes, Anna Paquin, Josh Duhamel
« »
Кратка содржина

Свадбените ѕвона собираат група стари пријатели, но и стари ривали. Лајла и Том се запознале за прв пат на факултет и станале блиски пријатели. Шест години по дипломирањето, планираат да се венчаат, а нивните пријатели се обединуваат за прв пат по толку години. Лора е цимерката на Лајла од факултет, но иако се блиски пријателки, Лора има тајна…