Добар човек

Добар човек

A Good Man

Жaнp:Акција
Tpaeње:100 мин.
Режисер:Keoni Waxman
Улоги:Steven Seagal, Victor Webster, Iulia Verdes
« »
Кратка содржина

Откако неговата кариера како припадник на специјалните единици ќе заврши катастрофално, Александар ќе се повлече и ќе води мирен живот како домар во Романија. Тој, сепак, ќе биде вовлечен во војна меѓу кинеските и руските банди...