ОФЛАЈН

ОФЛАЈН

Offline

Жaнp:Трилер
Tpaeње:88 мин.
Режисер:Curtis Crawford
Улоги:Mischa Barton, Dan Levy, Ron Lea
« »
Кратка содржина

Ејдан уште како тинејџерка добивала анонимни пораки на интернет и по телефон, кои звучеле како да се испратени од опседнат обожавател. И покрај сите мерки на безбедност, маскираниот убиец една ноќ влегува во нејзиниот дом и ги убива нејзините родители, а Ејдан успева да побегне. По 13 години, Ејдан е познат уметник, но убиецот сѐ уште е на слобода...