Темпирана бомба

Темпирана бомба

Freerunner

Жaнp:Акција
Tpaeње:84 мин.
Режисер:Lawrence Silverstein
Улоги:Sean Faris, Tamer Hassan, Rebecca Da Costa
« »
Кратка содржина

Со темпирана бомба околу својот врат, младиот тркач ќе се бори против времето и другите натпреварувачи за да стигне од едниот до другиот дел од градот и да се спаси себеси и девојката.