Тивкиот отров

Тивкиот отров

Silent Venom

Жaнp:Акција
Tpaeње:83 мин.
Режисер:Fred Olen Ray
Улоги:Luke Perry, Krista Allen, Tom Berenger
« »
Кратка содржина

Длабоко во џунглите на еден оддалечен остров се развила нов мутиран вид на змија. Д-р Андреа Свенсон и нејзиниот помошник, истражителот Џејк, проучуваат видови во таен воен експеримент. Но, работите ќе тргнат наопаку и експериментот чија цел требало да биде пронаоѓање на противотров, ќе се претвори во борба за живот.