Потрага по среќа

Потрага по среќа

Finding Bliss

Жaнp:Романтична комедија
Tpaeње:92 мин.
Режисер:Julie Davis
Улоги:Leelee Sobieski, Matthew Davis, Jamie Kennedy
« »
Кратка содржина

Урнебесна комедија, во која една амбициозна девојка доаѓа во Холивуд, полна со идеали. Ќе дипломира на филмската академија како една од најдобрите студенти, ќе сонува да стане голем режисер... но единствено ќе може да најде работа во порнографската индустрија.