Фатени во заседа

Фатени во заседа

Ambushed

Жaнp:Акција
Tpaeње:93 мин.
Режисер:Giorgio Serafini
Улоги:Dolph Lundgren, Vinnie Jones, Randy Couture
« »
Кратка содржина

Агентот Максвел ќе започне темелна истрага против озлогласениот дилер на кокаин Винсент Камастра. Кога агентката Беверли Ројс ќе западне во неволја, за Максвел веќе не постојат граници. Тој ќе стори се за да го собори Винсент.